Je waarden verwoord, een workshop haiku schrijven

Inspiratie en zingeving
In het drukke leven van alledag verdwijnen de waarden die jij belangrijk vindt vaak naar de achtergrond. Maar als je jouw licht er op laat schijnen door ze te formuleren, kun je een nieuw gevoel van inspiratie en zingeving ervaren. Wat vind je echt belangrijk in je leven? En kan je die waarden in waardigheid dragen?

Schoonheid en Eenvoud
Als je vervolgens, via makkelijke oefeningen, deze waarden in een haiku (Japanse korte dichtvorm) verwoord, ontstaat er een spreuk die op jouw maat gemaakt is en die je vervolgens mee kan nemen als nieuwe leidraad in je leven. De zo ontstane haiku vat samen wie jij bent, wie jij wil zijn, waar jij voor staat. Je zal verrast zijn om de schoonheid en de essentiële eenvoud ervan.

Voor deze workshop hoef je niet mooi creatief te kunnen schrijven. Integendeel: via eenvoudige oefeningen zal je ontdekken dat ook jij in staat bent een prachtige, geïnspireerde en inspirerende spreuk te maken. Je hoeft ook geen ideeën over je waarden te hebben, die zullen vanzelf duidelijk worden. Iedereen heeft ze! Je bent welkom om te komen zoals je bent.

Deze workshop wordt gegeven in het kader van Internationale Vrouwendag in samenwerking met D4GG en DOK/Open door Marike Wienbelt

Duur: 1,5 uur van 14:30 tot 16:00 uur
Kosten: pay as you like

Het evenement is afgelopen.

Datum

13-03-2023
Al geweest

Tijd

14:30 - 16:00

Locatie

Dok/Open (bibliotheek)

Organisatie

D4GG
Telefoon
06 27041867
Email
bovendien3@gmail.com
Website
https://delft4globalgoals.nl/