Godinnen Dans Workout

 

 

Donderdag 7 maart
Locatie: De Wending , Raamstraat 67,  Delft
Tijdstip: 19:30-20:30 uur
Toegang: gratis
Aanmelden: niet nodig

In elk vrouw leeft een godin. Er is er vaak één die de grootste rol speelt in iemands karakter, maar dat kunnen er ook twee, of drie, of zelfs vier zijn. Of in verschillende periodes van het leven domineert de ene de andere. Elke godin in de mythologie symboliseert een karakterstructuur met goede eigenschappen en valkuilen, en een eigen potentieel voor persoonlijke groei.

Welke Griekse godin ben jij?

Athena-vrouwen zijn doeners en denkers met heldere verstand en strategisch vermogen. Als ze een relatie aangaan dan is het belangrijk dat hun partner hun ambitie en autonomie waardeert.

Hestia-vrouwen zijn introvert, onafhankelijk, intuïtief en gericht op hun innerlijke, spirituele wereld en geniet intens van alleen-zijn. In een groep is zij degene die vanaf de achtergrond ‘de boel bij elkaar houdt’.

Artemis-vrouwen zijn introvert, vrij, ongebonden, onderzoekend, avontuurlijk, op zichzelf. Artemis-vrouwen stellen zich niet altijd makkelijk open naar anderen toe. Om zich compleet te voelen hebben ze geen man nodig.

Demeter-vrouwen zijn gul, moederlijk, geniet intens van het zorgen voor. Een Demetervrouw leeft voor kinderen. Demeter kan zich al jong heel duidelijk in een vrouw manifesteren, maar kan ook later in het leven van een vrouw opspelen.

Hera-vrouwen zijn gericht op hun echtgenoot en het huwelijk. Ze zijn onvoorwaardelijk loyaal aan haar man en zoeken naar de ultieme eenheid tussen man en vrouw. Ze ontlenen hun identiteit sterk aan het getrouwd zijn.

Persephone-vrouwen zijn meisjesachtig, romantisch, introvert en ontvankelijk, neemt het leven zoals het komt, waait met alle winden mee en is speels. Ze is zeer sociaal voelend en voelt wat er in een ander omgaat alsof dat met haarzelf gebeurt.

Aphrodite is de godin van de liefde, schoonheid en van de sensuele vrouwelijkheid. In sociale gelegenheden bewegen Aphrodite-vrouwen zich soepel, daar voelen ze zich op hun gemak.

De zeven typen brengen bewustzijnspunten en kunnen helpen om beter jezelf te begrijpen. Welke goddelijke aspecten van vrouwelijkheid herken je in jezelf en welke wil je nog activeren? Bijvoorbeeld, een Persephone-vrouw kan van Athena leren om niet alles aan ‘het leven’ over te laten en door actie te ondernemen haar eigen toekomst te creëren.

Tijdens godinnen dans workout gaan we dansen – vol met kracht en sensualiteit. Wij gaan vieren dat het Sacraal Vrouwelijke een grote groeispurt doormaakt. Energieke muziek uit verschillende tijden en van allerlei stijlen zal je in beweging brengen. IEDEREEN is welkom! Let’s DO it!

Stijl: zumba-achtige dans {combinatie van aerobics en dansbewegingen van verschillende stijlen zoals salsa, cha-cha-chá, buikdansen etc}.

Toegang is GRATIS.
Danservaring niet nodig.
Meenemen: flesje water, sportschoenen, sportkleding en je mooiste glimlach!
Voor meer vragen of info: 06-26390556 of kristina.varsliotaite@gmail.com

Organisatie: Dance Fitness Delft

Reageren op dit bericht?

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.