Winnaars 2018


De winnaars van 2018 waren Wouke Lam, Naila Ghani-Chaudry en Pieter van Stein. Deze bijzondere kanjers hebben zich allemaal ingezet voor gelijkwaardigheid, inclusie en diversiteit. Wat een toppers!

Wouke Lam

Zij heeft de Power Award in ontvangst genomen voor haar hele levensoeuvre op het gebied van diversiteit, inclusie en female leadership. Ze zet zich in voor meisjes in het technisch onderwijs, zoals haar bestuursfunctie bij het VHTO en de DigiVita events waar jonge meisjes leren programmeren. Ze is voorzitter van Soroptimistclub Delft en de initiatiefneemster van het nieuwe Vrouwen in Delft Platform. Dit is slechts een tipje van de sluier van haar inzet voor de maatschappij!

 

Naila Ghani-Chaudry

Zij was blij verrast met haar  Power Award voor de Stichting Delftse Mamazorg waarvan zij een van de founding mothers is.  Naast haar inzet voor vrouwen als vrijwilliger, brengt ze wijken Voorhof en Buitenhof positief onder de aandacht met haar vlogs. “Buitenhof is slecht in de media verschenen, terwijl het dagelijkse leven er niet heel anders is dan in andere wijken” aldus Naila. Ze is actief betrokken bij talentenprogramma voor jongeren en werkt met jongeren bij Delft voor Elkaar.

 

Pieter van Stein

Hij is professioneel coach en is sinds de oprichting betrokken bij de Delftse Stichting Kijk Haar. Deze stichting biedt vrouwelijke professionals van 50 jaar en ouder met een uitkering de mogelijkheid deel te nemen aan een gratis trainingstraject van zes weken om sterker te staan bij het vinden van een baan. Pieter is de initiator van de Kijk Haar-netwerkwandelingen. Tijdens de uitreiking van de Power Award had hij net de mijlpaal bereikt van de 50ste wandeling.