Workshop Online Systemische Opstellingen


Met een Systemische bril naar situaties kijken kan inzichten en verlichting brengen.

Datum en tijd

Woensdag 10 maart 2021 van 09:30 tot 11:30 CET

Over dit evenement

Heb je al een tijd bepaalde (levens)vragen? Kom je steeds in dezelfde situaties terecht? Belemmerende patronen, terugkerende levensvragen, relatieproblemen enz. hebben vaak hun oorsprong in de plaats die we innamen in de familie van herkomst. Conflicten, patronen en lasten kunnen vaak generaties lang in een familie blijven en je nu vaak verhinderen om te bereiken wat je graag wilt bereiken.

Deze patronen kunnen diep doorwerken op je gevoelens, je handelen in de wereld, je gezondheid en welzijn. Met behulp van het opstellingenwerk kunnen we deze dynamieken aan het licht brengen en vaak ook daadwerkelijk veranderen. Als je het krachtenveld waarin je je bevindt herkent, zonder oordeel leert waarnemen, en kunt accepteren dat het is zoals het is, kun je wijze keuzes maken, waarmee je het jezelf goed kunt laten gaan.

Inmiddels hebben we ervaren dat opstellingen ook online heel goed mogelijk zijn. In een opstelling komen zoveel thema’s langs, dat de kans groot is dat als door het meebeleven van de opstelling van een ander, er bij jezelf een proces op gang komt, waarin verheldering op eigen (onbewuste)vragen ontstaat en je systemisch bewustzijn wordt aangewakkerd.

Na deze workshop opstellingen zal nog een tijdlang een helend proces in werking zijn. Of je nou zelf een opstelling gedaan hebt of opstellingen van anderen hebt bijgewoond. Heb je nieuwe inzichten. Leer je wat de kern van een vraagstuk is. Is er een nieuwe beweging in gang gezet. Heb je kennisgemaakt met het systemisch perspectief door deelgenomen te hebben aan/getuige te zijn van vraagstukken van jezelf en/of van anderen.

De workshop is bedoeld voor mensen die hun systemisch bewustzijn willen vergroten, wel eens een online opstelling willen meemaken en/of mensen die een persoonlijke vraag of een organisatievraagstuk willen onderzoeken met een opstelling.

De workshop gaat door bij minimaal 4 deelnemers.

Ter gelegenheid van de Internationale Vrouwenweek 2021 bieden we deze workshop gratis aan!

Wil je deze workshop bijwonen? Meld je aan via:

https://www.eventbrite.nl/e/tickets-workshop-online-systemische-opstellingen-144317334031?aff=erelpanelorg