De resonantie van de vrouwelijke stem


Workshop: De resonantie van de vrouwelijke stem

Datum: Zaterdag 7 maart

Locatie: Rotterdamseweg 272, 2624 AT, Delft (op het terrein van Lijm&Cultuur)

Tijdstip: van 10.00 tot 13.00 uur

Aanmelden: http://www.kkida.com/internationale-vrouwendag-bij-kkida/

Toegang: €59,00 (inclusief b.t.w.)
Inclusief koffie, thee en goodiebag

Korte omschrijving: 

Vrouwen die hun stem goed gebruiken hebben impact!

  • Wat kunnen we leren van vrouwen als Margaret Thatcher, Lilianne Ploumen en Dionne Stax?
  • Wat is jouw eigen stijl?
  • Hoe maak je je stem krachtig en toch vrouwelijk?

Organisatie: KKida Stemcoaching
Maximaal aantal deelnemers: 4

(bij veel belangstelling kan de workshop in de middag nog een keer plaatsvinden)

Foto: Margaret Thatcher

———–
recenties van vrouwen die deze workshop vorig jaar deden:

‘Spreken met zelfvertrouwen en meer impact hebben, dat is wat ik heb meegenomen uit de workshop Stemcoaching. De workshop was voor mij zeer compleet, mede door de duidelijke koppeling tussen theorie en praktijk. De tips en handvatten zijn goed toe te passen en zeer nuttig bij belangrijke presentaties en gesprekken. Na de workshop heb ik een presentatie gegeven aan een grote groep schooldirecteuren. Van te voren stonden zij nogal kritisch tegenover het thema dat ik moest behandelen. De bijeenkomst is een groot succes geworden. Wat ik heb geleerd in de workshop heeft hier voor mij de doorslag in gegeven. Zowel mijn manager en ik zijn heel tevreden over dit resultaat. Bedankt Karin!’
Cheryl

‘Sinds mijn Stemcoachingsworkshop ben ik relaxter en toon ik meer mezelf. Afgelopen dagen had ik 2 sollicitatiegesprekken die goed gingen. Nu maar kijken welke keuze ik ga maken in plaats van dat anderen voor mij bepalen.’Selma