Het vieren van Internationale vrouwen Dag

In het kader van Internationale Vrouwendag organiseert stichting SARE evenement op woensdag 6 maart 2024 in wijkcentrum De Vleugel in Delft.

Internationale Vrouwendag staat jaarlijks in het teken van strijdbaarheid van en solidariteit met vrouwen overal ter wereld. Het Internationaal thema van 2024 is Eén Wereld, Duizend Vrouwen. We vieren de verschillen én overeenkomsten tussen vrouwen in Nederland met verschillende culturele achtergrond. In Delft organiseren we deze dag in het teken van Eenheid in Diversiteit.
Onze bedoeling is om op deze dag via allerlei activiteiten diversiteit en eenheid te bevorderen. We willen vrouwen de mogelijkheid geven om elkaar ontmoeten en te inspireren. We kunnen van elkaar leren door naar elkaar te luisteren zonder oordeel. Zo kunnen we tegenstellingen tussen verschillende culturen overbruggen en meer begrip krijgen voor elkaars zorgen en waarden/eigenschappen, cruciaal voor het creëren van een vreedzame, multiculturele samenleving
We willen hieraan bijdragen met een multiculturele Luister, Kijk en Doe feestviering. Voor meer informatie verwijzen we jullie naar het toegevoegde programma en uitnodiging.
Wij hopen u te mogen ontvangen op woensdag 6 maart in Wijkcentrum De Vleugel, Delft.

Graag bevestigen vóór 28 februari via Contact Us op de SARE website via de link https://actioninresilience.org/contact-us/

Hartelijk groet,

Namen het bestuur van Stichting SARE

Het evenement is afgelopen.

Datum

06-02-2024
Al geweest

Tijd

10:00 - 18:00

Meer Info

aanmelden

Locatie

Wijkcentrum De Vleugel