True Unity Healing: Vrouw & Verbinding

Ben jij de verbinding met jezelf kwijt of vind je het lastig om je weg te vinden als vrouw? Heb jij moeite met de verbinding vinden met belangrijke vrouwen in jouw leven of zelfs vrouwen in het algemeen? Dan is het tijd om een nieuwe weg in te slaan bij Flow of Miracles.

Samen met andere deelneemsters bespreken we vrouw zijn, verbinding hebben met je vrouwelijkheid en vrouwenverbindingen. Vervolgens ontvang je een oefening in tweetallen om te zien waar jij persoonlijk staat in je vrouwelijkheid.

Als laatste gaan we aan de slag met mijn helende techniek True Unity, om samen de verbinding met ons vrouwzijn te herstellen. We lossen blokkades op uit heden en verleden, kijken naar ons hoofd en hart en zelfs vorige levens.

Wil je meer weten over deze techniek? Kijk dan alvast 1 van de vele True Unity video’s op mijn YouTube kanaal: youtube.com/@flowofmiracles

Geef je op voor deze bijzonder groepshealing via de website www.flowofmiracles.nl, via info@flowofmiracles.nl of telefonisch op werkdagen tussen 19.00-20.00 via 06 10521351.

Het evenement is afgelopen.

Kosten

€185,00