Vrouwen als Levende Kunst: Unieke Melodieën en Getekende Verhalen

Ontdek de Wereld in Zang, Poëzie en Beeld! Een unieke Vrouwenworkshop!

Dames van alle leeftijden en achtergronden, wij nodigen jullie uit voor een buitengewone ervaring vol verbinding, creativiteit en culturele ontdekkingen!

🎤 Deel je Verhaal door Zang: Breng het beste van je cultuur tot leven door een liedje te delen dat je in jouw thuisland aan kinderen zingt. Laat de kracht van muziek en traditie samenkomen in een harmonieuze viering van diversiteit.

💬 Verbinding in kort en open gesprek: Ga op een boeiende reis door het leven van een andere vrouw in een reeks korte, betekenisvolle gesprekken. Ontdek gedeelde ervaringen en unieke perspectieven die de rijkdom van onze diverse gemeenschap weerspiegelen.

🎨 Creëer Kunst van Vrouwelijkheid: Laat je creativiteit stromen terwijl je een kunsttekening maakt van de vrouw die je hebt ontmoet. Laat je inspireren door haar karakteristieken en de kracht van vrouwelijkheid, en ontdek hoe kunst een universele taal spreekt.

📅 Wanneer: 12 maart 2024, 10:00 – 12:00 uur

📍 Waar: Apostolisch Genootschap, Van Adrichemstraat 277 2614 BP Delft

🎟️ RSVP nu voor een plekje in deze bijzondere workshop. Stuur een e-mail naar: marija.taskova.velickova@gmail.com

Samen bouwen we een wereld waarin elke stem wordt gehoord en elke vrouw wordt gezien. We hopen je daar te zien voor een ochtend vol harmonie, dialoog en kunst!

Het evenement is afgelopen.

Datum

12-03-2024
Al geweest

Tijd

10:00 - 12:00

Locatie

Apostolisch Genootschap