Film The Goddes Project

7 maart
Locatie: Yoena, Phoenixstraat 66/602, Delft
Tijdstip: 19:30 – 22:00 uur
Toegang: € 7,50 incl. kopje thee en € 2,00 donatie voor het Goddes Project
Aanmelden: verplicht via: info@yoena.nl

De Sistersgathering organiseert in de week van de Internationale Vrouwendag Delft de vertoning van de film: The Goddes Project.
Een film die de afgelopen jaar voor uitverkochte zalen zorgden over heel Nederland! Een ware hit!

Door een diep verlangen om de vrouwelijke stem te laten horen trokken twee jonge vrouwen op de bonne fooi in een oude bus en een camera door de verschillende staten van de US en begonnen zo aan hun meest veranderende avontuur van hun leven.
Zij spraken meer dan 100 vrouwen van uiteen lopende leeftijden en achtergronden over hún leven als vrouw. Als alleenstaande moeder, directielid, artiest etc.. Ieder van hen heeft een verhaal wat het waard is om gehoord te worden en te delen met andere vrouwen.
De missie van The Goddes Project is duidelijk: vrouwen voor en achter de camera hun verhaal laten delen, om zo te zorgen voor meer verbinding en inspiratie. Daarnaast beoogt de film om vrouwen op een andere manier te laten zien en horen dan dat de media: tijdschriften, film ons dagelijks voorschotelen
De film geeft een intieme kijk in de collectieve ervaringen van de vrouwen in de US maar die ook heel herkenbaar zijn voor de Europese vrouwen. Een film met thema’s die je zeker zal raken. Tijdens het monteren van de film kwamen er 7 thema’s naar voren zoals: o.a. The journey of self-discovery, Sisterhood, Trauma, We’re all one……

‘The Goddess Project’ blijkt inmiddels vrouwen wereldwijd te inspireren!
Kijk voor meer informatie op thegoddessproject.com en facebook.com/thegoddessproject.

Engels gesproken, geen NL ondertiteling, het Engels is wel goed te volgen
Regisseurs: Holli Rae en Sara Landas

Organisatie Els Brouwer (Yoena) en Maron Vreugdenhil (natuurpraktijk Balans)