Bekkenbodem Vrijheid


Door bekkenbodem specialist, fysiotherapeut en yogadocent Yasmae Omar.

Heb je vaker rug/ bekken klachten of heb je er ook wel eens last van dat je soms wat urine verliest als je lacht of kucht? Dit is een veel voorkomend probleem en vaak te wijden aan een bekkenbodem spier die uit balans is.

Samen met Stichting 8 maart vieren wij het thema ‘Vrijheid’ mee op Internationale vrouwendag door 2 workshops aan te bieden. In deze workshop laten we zien hoe je zelf kan weten of alles in en rond de bekkenbodem gezond is en wanneer je aan de bel moet trekken. Ook geven we tips over hoe je een gebalanceerde bekkenbodem kan krijgen.

Leer meer over pijn, verzakkingen, uitslag en zelfs aambeien. Er is niks ergers dan te denken dat er niks aan te doen is! Er zijn zo veel nieuwe onderzoeken en therapieen om deze problemen te verhelpen.

Doe mee!

Zondag 8 maart
V
an 13:00 tot 14:30 uur

Entree: €15
Aanmelden: via een email naar Yasmae; yasmae@ezzyfamily.nl

De kosten zijn maar 15 euro per persoon en deze krijgt u terug in een voucher vorm voor een les naar uw keuze in onze studio.

*Als u mee wilt doen met 1 of beide workshops, stuur dan uw naam naar onderstaand email adres of whatsapp via onderstaand nummer. Kosten zijn 15 euro per persoon te voldoen bij aankomst (iDeal of contant), deze krijgt u terug in een voucher vorm voor een les naar uw keuze in onze studio.

 With love, Ezzy Family
www.ezzyfamily.nl

Broekmolenweg 20, Rijswijk
yasmae@ezzyfamily.nl

Mob: 0649087632