De overgang als uitdaging

9 maart
Locatie: Nieuwe Langendijk 56, Delft
Tijdstip: 10:00 – 11:00 uur
Toegang: € 10,00 Combiticket € 15,00 (samen met ‘Take Control of your Life’)
Aantal deelnemers 10 vrouwen
Aanmelden: verplicht via: info@auryn-acupunctuur.nl

De Overgang: opeens of geleidelijk krijgen we er mee te maken. De menopauze luidt met kleine lichamelijke en psychische veranderingen een nieuwe levensfase in. Energie die niet meer nodig is voor je cyclus komt vrij en kun je voor iets anders gaan inzetten. Dat gaat niet zomaar. Het pad naar nieuwe kansen leidt je ook langs ongemakken als opvliegers, slapeloosheid, onzekerheid over je veranderende rol in het leven. Dat kan veel impact hebben: voor jezelf, je relatie en gezin, en ook in je werk.
Samen gaan we een uur besteden aan “Meer grip op de overgang”: waarmee kun je zelf aan de slag, wanneer is het nodig hulp te vragen? Welke aandacht verdient je gezondheid in de overgangsperiode naar de niet-vruchtbare levensfase? Hoe blijf je zo fit en vitaal mogelijk om je werk te kunnen blijven doen en gezond oud te worden!

Deze bijeenkomst is een kennismaking met het programma De overgang als uitdaging: energiek met acupunctuur en voedingsadvies en wordt gegeven door:
Renny Wiegerink, acupuncturist en fysiotherapeut bij Auryn Acupunctuur
In haar praktijk helpt ze vrouwen met overgangsklachten met acupunctuur en persoonlijke adviezen voor een gezonde leef- en eetstijl.

Organisatie: Auryn Acupunctuur