Meet Me High Tea 2019

Meet Me High Tea

Ook dit jaar weer een informeel, gezellig samen zijn tijdens Meet Me High Tea. Waar ben je geweest? Wat het je gedeeld en geleerd? Hoe heb je de week ervaren? Deel het in het laatste week end van Internationale vrouwenweek in Delft!
Waar kan dat beter dan bij Something Extra?

Zaterdag, 9 maart
Locatie: Oude Langendijk 36.
Tijdstip: 15.30 – 17.00

Iedereen is welkom.
Waan je in wonderland! Kom naar deze gezellige netwerk ontmoetingsbijeenkomst in de sprookjesachtige omgeving bij Something Extra. Aan de goedgevulde theetafel van Something Extra ontmoet je andere personages die misschien een rol kunnen spelen in jouw komende avonturen. De hele groep zal van kleur veranderen  in de fun photoshoot, dus iedereen gaat naar huis met een leuk aandenken! Stuur alsjeblieft een mailtje naar Barbara: info@somethingextra.nl als je erbij wilt zijn!

Kosten: Something Extra oftewel een vrijwillige bijdrage.
Eet me, drink me, ontmoet me!

English:
You are in Wonderland, Please join this wonderful get together in a magical environment in the atelier of Something Extra! You might meet important characters that will play a role in your life at this hysterical table, filled with colours, fragrances and goodies! The group will be transformed and a fun photoshoot will take place so you will leave with a fun memory! Please mail to Barbara: info@somethingextra.nl if you want to join!

Costs: Something Extra, meaning a free donation.
Eat me, Drink me & Meet Me!

www.somethingextra.nl