Vrouwenfeest

Datum: 9 maart
Locatie: basisschool de Horizon locatie Poptahof Noord.
Tijdstip: 17:00 – 23:00 uur
Aanmelden: niet verplicht
Toegang: gratis
Women only

Tijd om te feesten, bij te praten, lekker te kletsen en te dansen! Met vrouwen onder elkaar. Bijkletsen, eten proeven uit allerlei culturen.

Saadia Chibane vertelt over dapper zijn. De dappere keuzes die we in het leven soms moeten maken en wat je nodig hebt om dapper te zijn.

Het vrouwenfeest is een kans om anderen vrouwen te ontmoeten met verschillen achtergronden, te genieten van internationale muziek en dans. Ook kun je internationale gerechten proeven en jezelf verwennen: zoals je handen mooi te laten beschilderen met Henna. Dit allemaal tegen kleine prijsjes. Zo geniet je en steunt je de vrouwen uit Poptahof en Buitenhof die hun lekkere eten en diensten aanbieden.

Kinderopvang BAM zorgt voor de kinderopvang. Gratis voor de aanwezige moeders. Dan hoef je even geen zorgen te maken over je jonge kinderen. Ze zijn in goede en professionele handen.
De opvang is in hetzelfde gebouw als het feest. Kinderen tot 12 jaar zijn welkom. Er wordt gezorgd voor een halal/ vegetarische maaltijd. Denk wel aan om een rugzakje mee te geven met reserve kleertjes, luier, speentje en knuffeltje.

Kom gerust, elke vrouw is welkom!

Organisatie: Stichting 8 Maart Delft en Stichting Vrouw

Reageren op dit bericht?

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.